ΑΡΧΙΚΗ>Προφίλ εταιρίας

Προφίλ εταιρίας


  Tο έτος 1973, με όραμα και προσανατολισμό σε υψηλούς στόχους, ο Αγγελος Σωτηρόπουλος ιδρύει στην Αθήνα

  την LIFTCO Ε.Π.Ε., με δραστηριότητες την εγκατάσταση και συντήρηση ανελκυστήρων, κυλιομένων κλιμάκων

  και κυλιομένων διαδρόμων.

Η δημιουργία μιας άρτια δομημένης εταιρείας με σύγχρονες αντιλήψεις, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, σε σύντομο χρονικό διάστημα, την κατέστησε ως την πιο αξιόπιστη εταιρεία στον τομέα που δραστηριοποιείται.
Καθοριστικής σημασίας γεγονότα στην πετυχημένη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη πορεία που την καθιέρωσαν κυρίαρχη δύναμη στην Ελληνική αγορά, υπήρξαν οι συνεργασίες και αντιπροσώπευσή τους στην Ελλάδα,(τα έτη 1984 και 1987), δύο εκ των μεγαλυτέρων και τεχνολογικά πρωτοπόρων οίκων του εξωτερικού, της Φινλανδικής ΚΟΝΕ και της Γερμανικής Orenstein & Koppel Rolltreppen (την σημερινή KONE GmbH)
Οι συνεργασίες αυτές, σηματοδότησαν την νέα εποχή με περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές, με την δημιουργία ενός ευρύτατου δικτύου συνεργατών στην Ελλάδα, όπως στην Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Ρόδο.
Έτη ορόσημα στην διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας υπήρξαν:
Το 1996, με την μεταφορά της έδρας της εταιρείας στο Περιστέρι, Χρήστου Λαδά 50 & Λεύκης, στο νέο ιδιόκτητο 5όροφο κτίριο.
Το 1998, με την πιστοποίηση της εταιρείας κατά ISO 9001 που συνετέλεσε στην αναβάθμιση και τελειοποίηση των διαδικασιών στον τομέα της παροχής υπηρεσιών.
Το 1998, η εγκατάσταση των δύο πρώτων ανελκυστήρων KONE MonoSpace®, στην Ελλάδα, που καθιερώνουν την LIFTCO Ε.Π.Ε στην κορυφή με διαφορά από τον ανταγωνισμό και στον τομέα της προώθησης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.
Το 2001 με την δημιουργία της LIFTCO HELLAS SA σε joint venture με την KONE .
Το 2004 γίνεται η πώληση της LIFTCO HELLAS SA στην πολυεθνική ΚΟΝΕ .
O κ. Αγγελος Σωτηρόπουλος, διατηρεί την LIFTCO Ε.Π.Ε , η οποία δραστηριοποιείται στη συντήρηση και εγκατάσταση ανελκυστήρων, ειδικών κατασκεών, πλοίων & κρουαζερόπλιων. Η LIFTCO ΕΠΕ έχει στόχο να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη και καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη, μεταφέροντας ανθρώπους και αγαθά, με ασφαλές, αξιόπιστο και περιβαλλοντολογικά υπεύθυνο τρόπο, προσφέροντας στους πελάτες, συνεργάτες & το κοινό, με αφοσίωση, επαγγελματικές υπηρεσίες.